Roosmarijn Knijnenburg Hold Tight, Liefste Mams

€5,95

Hold Tight is een lichtpuntje om te versturen naar je allerliefste moeder die wel wat extra liefde kan gebruiken, bijvoorbeeld voor een speciale dag of gewoon zomaar om te laten weten dat je extra aan haar denkt en haar waardeert.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Roosmarijn Knijnenburg Hold Tight,

 

Nieuwe lichtpuntjes voor de liefste mama's, want door alle omstandigheden kan niet iedereen zijn of haar mams op dit moment bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld voor een speciale dag of gewoon zomaar een lichtpuntje naar haar sturen om te laten weten dat je even extra aan haar denkt en haar waardeert.

Wat stuur je naast een mooi kaartje naar iemand in moeilijke tijden? Een beetje extra licht en warmte! Voor deze momenten is er de Hold tight. Een lichtpuntje om te versturen naar iemand die wel wat extra liefde kan gebruiken. Om te laten weten dat je aan diegene denkt.

Je kunt kiezen voor de volgende woorden voor op het kaartje aan het cadeauzakje:

Liefste mams
Mam je bent de liefste
Lieve mama
 

Na een brandduur van ca. 6 uur kun je het bakje van biologische kunststof bij het gft-afval doen. Een milieuvriendelijk alternatief voor aluminium bakjes. De was van het kaarsje is op basis van 100 % raapzaad.

Het kaarsenzakje is op fair trade basis geproduceerd. Het zakje is handgemaakt van brandvertragend en biologisch afbreekbaar ongebleekt papier. Zet het waxinelichtje goed in het midden of in een waxinelichthouder. Zorg er eventueel voor dat het zakje niet om kan vallen door de bodem te verzwaren met wat zand. 

Cadeauzakje van 100 % ongekleurd katoen. Hergebruik het zakje om bijvoorbeeld je mooiste sieraden in te bewaren of maak er een geurzakje van met gedroogde lavendel erin!

LET OP Laat het kaarsje nooit zonder toezicht branden.

Past door de brievenbus!

Eerder bekeken

Roosmarijn Knijnenburg Hold Tight, Liefste Mams
Roosmarijn Knijnenburg Hold Tight, Liefste Mams

Roosmarijn Knijnenburg Hold Tight, Liefste Mams

€5,95