Uitgeverij Snor Instaproof - Succes op Instagram

€20,00

Insta-addicts en experts Kirsten Jassies en Joyce Nafger kunnen zich geen wereld zonder Instagram voorstellen, maar ze snappen ook de insta-struggles. In Instaproof helpen zij jou naar insta(nt) succes. Dit boek leert je in vijftien stappen hoe je van Ins

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Hoe kom ik aan meer volgers? Welke foto’s leveren mij de meeste likes op? Welke hashtags werken? Hoe creëer ik een picture perfect feed? Hoe vind ik influencers die bij mijn merk passen? Of: hoe word ik er zelf een? En uhm… hoe schrijf ik eigenlijk een triggerende bio? Kortom: hoe kickstart ik mijn weg naar Insta(nt) succes?

In Instaproof geven Insta-experts @kirstenjassies en @joycenafzger antwoord op al jouw brandende Instagramvragen. Instaproof is dé Instagramgids die insta(nt) succes voor ie-de-reen haalbaar maakt, of jij nou een lokale bakkerij (met fan-tas-stische croissants) runt of het nieuwste online mode-icoon (hallo Anna Wintour 2.0!) wil worden. Het boek staat bol van de praktische tips & tricks, maar bevat ook inspirerende succesverhalen van Nederlandse Instagrammers. Kriebels om je Instagram te upgraden gegarandeerd!

OVER DE AUTEURS

Kirsten Jassies, dé Instagramexpert van Nederland, publiceert al sinds 2011 over Instagram. De afgelopen jaren heeft ze honderden bedrijven geholpen met hun Instagramstrategie. Ze werkt als social media-trainer en strateeg. Eerder schreef ze in samenwerking met Frankwatching het boek In Beeld met Instagram.

Joyce Nafzger begon als online redacteur bij Cosmopolitan en copywriter voor merken als Fred de la Bretoniere, Moët & Chandon en STARSKIN. Nu werkt ze als freelance contentexpert en Creative Producer bij Qontent Matters voor klanten als bol.com en BaByliss Nederland. Sinds 2017 geeft zij samen met Jassies Instagramtrainingen.

Auteur: Kirsten Jassies en Joyce Nafzger
Titel: Instaproof
ISBN: 978-94-6314-047-8
Formaat: 241 x 171
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina’s: 152

Uitgeverij Snor

Meer van

Uitgeverij Snor

Eerder bekeken

Uitgeverij Snor Instaproof
Uitgeverij Snor Instaproof

Uitgeverij Snor Instaproof

€20,00