Gezinnig Kletskwartet

€14,95

Kletskwartet is een vrolijk kwartetspel dat op 4 manieren gespeeld kan worden met leuke vragen zoals, Mag ik van jou uit de categorie huisdieren...'De cavia's vragen wanneer de schoonmaker langskomt.' En heb jij van relax...'Kun je me naar boven dragen?'

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Kletskwartet Gezinnig

Dit is het aller leukste kwartetspel ooit!! Vol met leuke vragen en opdrachten die gaan over huisdieren, eten, ruzie, smoesjes, afspraken, schermpjes, relaxen, complimentjes en bedtijd. Er is één bijzondere spelregel: Voordat je een kaart ontvangt, moet je een vraag beantwoorden of een opdracht uitvoeren. Zoals: Welk huisdier wil je beslist niet hebben?, Verzin een deftig scheldwoord. Of: Neem een likje uit de pot chocopasta!

Je kan dit spel op vier manieren spelen:

  1. Kwartet – Je speelt een ouderwets potje kwartet met een nieuwerwetse spelregel: voordat je een kaart ontvangt moet je een vraag beantwoorden of een opdracht uitvoeren.
  2. Om te kletsen – Je legt alle kaarten op een blinde stapel, trekt om beurt een kaart en beantwoordt de vraag van ‘om te kletsen’.
  3. Om te doen – Je legt alle kaarten op een blinde stapel, trekt om beurt een kaart en voert de opdracht uit van ‘om te doen’.
  4. Maak een verhaal – Verdeel alle kaarten. Trek om beurt een kaart, lees de rode zin en verzin een verhaaltje. De volgende speler verzint verder en gebruikt de rode zin van een nieuwe kaart.
  5.  

Kletskwartet is een heruitgave van het spel Familieklets.

Leeftijd: 6 – 99 jaar
Aantal spelers: 2 of meer
Inhoud: 36 speelkaarten
Formaat doosje: 11 x 7,5 x 2 cm
Auteur: Michal Janssen

Gezinnig

Meer van

Gezinnig

Eerder bekeken

Gezinnig Kletskwartet
Gezinnig Kletskwartet

Gezinnig Kletskwartet

€14,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »