Gezinnig Lijfklets

€14,95

Samen in gesprek over lichaam en geest... Lijfklets is daarvoor het perfecte boek. Het is een boekje waarin alles bespreekbaar is doormiddel van vragen en opdrachten die zorgen voor een ongedwongen sfeer zonder dat het zwaar of ongemakkelijk voelt.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Niet op voorraad

Productinformatie

Lijfklets van Gezinnig

Lijfklets is een bijzonder boek over een (bijzonder) belangrijk onderwerp, namelijk de seksuele opvoeding. Voor veel ouders is dit toch een heet hangijzer en weten niet hoe ze de gesprekjes aanknopen of wat ze al wel of niet kunnen bespreken. Dit invulboekje is speciaal ontworpen om het gesprek over verliefdheid, seksualiteit, het leren kennen van je lichaam, weerbaarheid en het aangeven van je grenzen op een luchtige en ongedwongen sfeer met je kind bespreekbaar te maken. Lijfklets nodigt kind en ouder uit om samen te kletsen, te lachen en vooral veel te leren. In het boekje staan opdrachten en vragen die op een leuke en ongedwongen manier alles bespreekbaar maken zonder dat het zwaar of ongemakkelijk wordt.

Lijfklets is geschreven door specialist seksuele opvoeding Belle Barbé en onderwijskundige Michal Janssen. Geschikt voor kinderen van 6-9 jaar.

Gezinnig

Meer van

Gezinnig

Eerder bekeken

Gezinnig Lijfklets
Gezinnig Lijfklets

Gezinnig Lijfklets

€14,95