Ikonic Toys Lucite Car Small No4 Smoke

€25,45

€29,95

Dit is de Lucite Car Small No4 van Ikonic Toys. Een transparante speelgoedauto in art-deco stijl, gemaakt van gerecycled acryl. Het gelaagde ontwerp veroorzaakt kleurnuances door de inval van het licht en lichtbron.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Lucite Cars van Ikonic Toys

 

IKONIC, een Nederlands designlabel dat speelse designobjecten maakt, heeft met de in 2020 ontstane situatie rondom het COVID-19 ook zo zijn worstelingen gehad. Door het verwerken van geannuleerde en uitgestelde bestellingen en het stopzetten van verzendingen van leveranciers, werd het merk gedwongen om in een andere richting te denken. Wat een oplossing zou kunnen zijn, was om lokaal te produceren, bij voorkeur zonder enorme pre-productie-investeringen.

Met dat in gedachten ontwierp IKONIC-oprichter Maurice Doorduyn de Lucite-serie; speelgoedauto's bestaande uit een stapel lasergesneden acrylplaten, gesneden door de plaatselijke laserdienst. De inspiratie kwam uit auto-ontwerpen met art-decostijl uit het begin van de vorige eeuw.

De combinatie van verschillende plaatdiktes en kleuren zorgt voor een gelaagd ontwerp met diepte, dat verandert door de lichtinval en de kleuren uit de omgeving.

De auto's worden op bestelling gemaakt en worden met de hand geassembleerd.

 

Lucite Car Small No4
Uitvoering: Smoke 
Afmeting: 17 x 3,5 x 3 cm

Exclusief zwart platform.

Ikonic Toys

Meer van

Ikonic Toys

Eerder bekeken

Ikonic Toys Lucite Car Small No4 Smoke
Ikonic Toys Lucite Car Small No4 Smoke

Ikonic Toys Lucite Car Small No4 Smoke

€29,95 €25,45