Keecie Double Up Powder Pink
Keecie Double Up Powder Pink

Keecie Double Up Powder Pink

€169,95

Keecie Double Up Cognac
Keecie Double Up Cognac

Keecie Double Up Cognac

€169,95

Keecie Double Up Aubergine
Keecie Double Up Aubergine

Keecie Double Up Aubergine

€169,95

Keecie Double Up Yellow
Keecie Double Up Yellow

Keecie Double Up Yellow

€169,95

Keecie Double Up tas

De Douple Up tas is een fijn casual Crossbody bag model. Comfortabel ook: draag ’m bijvoorbeeld op je buik of je rug, zodat je je handen vrij hebt. Deze leren tas, bestaand uit verschillende binnen vakken, is een eenvoudig maar slim ontwerp. Zo heeft de flap geen sluiting, maar zijn de twee hoofdcompartimenten binnenin wel af te sluiten met een stevige rits, zo kun je ieder deel inrichten zoals jij dat wil. Zoals bij elke Keecie tas, staat aan de binnenzijde een vrolijke zeefdrukprint. Deze keer de Kowhai, een belangrijke boom voor de Maori, die zij op iedere mogelijke manier gebruiken in hun dagelijkse leven. 

Details Tas Double Up:

-Twee afzonderlijke, met rits afsluitbare hoofdvakken met een extra vak daartussen: voor bijvoorbeeld een telefoon

-Een vakje aan de achterkant, voor bijvoorbeeld een (ov-) pasje


-Een verstelbare schouderband (67-128 cm)


-Unieke zeefdrukprint aan de binnenzijde van de prachtige Kowhai boom

Afmeting Keecie tas: 

28 x 15 x 3 cm

Materiaal Keecie tas: 

In een familie naaiatelier in Polen worden alle Keecie tassen, etuis en portemonnees met liefde gemaakt. Duurzaamheid en ambachtelijkheid staan hierbij voorop, maar goede werkomstandigheden zijn minstens zo belangrijk. Elk Keecie artikel is volledig handgemaakt en uniek.

Deze tas, Double Up van Keecie is gemaakt van gekleurd leer. Keecie gebruikt hiervoor 100% hoogwaardig leer dat speciaal voor hen in Italië wordt geverfd. Het is een semi aniline leersoort. Dit betekent dat het leer niet ingeprent is en voorzien is van een dun beschermlaagje waardoor je de structuur mooi blijft zien. Hierdoor is geen enkele Keecie tas hetzelfde!
Alle Keecie artikelen zijn aan de binnenkant voorzien van een originele Keecie print die met de hand is gezeefdrukt met een verf op waterbasis.

Behandelen:

Je kunt alle Keecie artikelen gemakkelijk schoonmaken met milde zeep.
Het leer hoeft niet ingespoten te worden.