Uitgeverij Snor Outdoor Kids Strand en Zee

€12,50

Een dag aan zee is nooit meer het zelfde na het lezen van dit boekje. In dit Outdoor Kids strand en zee boekje laten we zien hoe bijzonder alles is op de grens tussen land en zee. De dieren, de golven op het zand, de stromingen in het water.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Snor Outdoor Kids Strand en Zee

 

Het strand is een louterende plek. Of het nu is om af te koelen in de zomer, of uit te waaien in de winter. Maar wat valt er nog veel te ontdekken en te leren want wat weten we nou eigenlijk van de kust? In dit boekje laten we zien hoe bijzonder alles is op de grens tussen land en zee. De dieren, de golven op het zand, de stromingen in het water. Hoe moet je zwemmen in de zee? Hoe red je iemand uit zee? Hoe bescherm je je tegen de zon en de wind? En als je een kwal ziet, wat moet je dan doen? Als je dit boekje uit hebt, zal een dag aan zee nooit meer hetzelfde zijn. Het is een heel leuk boek voor samen met je kinderen of voor opa en oma samen met de kleinkinderen, en voor alle dier- en natuurliefhebbers. Eigenlijk is het een leuk boek voor iedereen!

Auteur: Gerard Janssen
Uitgeverij: Snor
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 144 pagina's
 
Uitgeverij Snor

Meer van

Uitgeverij Snor

REVIEWS

  • Oma Haen

    Mijn 9-jarige kleinzoon en zijn ouders zijn super enthousiast over dit boekje tijdens hun vakantie aan de Nederlandse kust

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Schrijf jouw review

Eerder bekeken

Uitgeverij Snor Outdoor Kids Strand en Zee
Uitgeverij Snor Outdoor Kids Strand en Zee

Uitgeverij Snor Outdoor Kids Strand en Zee

€12,50