ENGELpunt Party Flag Large

€49,95

De nieuwste slinger van ENGEL. is gemaakt van gerecyclede petflessen en zijn geschikt voor binnen én buiten. Hoe handig is dat?!! Ze zijn voorzien van een feestelijke print van vrolijk fruit op dubbel gestikte vlaggen én ze zijn lekker lang (12 meter).

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

ENGELpunt Party Flag Large

De nieuwe Party slinger van Engel, stevig, robuust en avontuurlijk. Met verschillende dessins van heerlijk fruit en leuke motiefjes op 20 dubbel gestikte vlaggen, is deze slinger niet alleen heel kleurrijk, maar ook klaterend vrolijk. Door de lengte van maar liefst 12 meter is hij welkom op elke partij waar flink uitgepakt wordt. De woonkamer is nog nooit zo snel en mooi versierd.

De Engelpunt slinger is gemaakt van gerecyclede petflessen en is geschikt voor binnen én buiten. Verder is de slinger lekker licht, zacht en glanzend.  Handig, want na het feest kan de slinger weer netjes opgevouwen terug in zijn opbergetui. Zo heb je jarenlang plezier van deze mooie slinger met 24 vlaggen. Let’s celebrate life met deze vrolijke Fruit Party vlag! Als dat niet duurzaam is!

Mocht je slinger vies zijn geworden met het feestje dan kan je hem gewoon op 40°C wassen!!

Afmeting: 12 meter (20 vlaggen)
Materiaal: Recyclede petflessen
Verpakking: Opbergetui

Engelpunt

Meer van

Engelpunt

Eerder bekeken

ENGELpunt Party Flag Large
ENGELpunt Party Flag Large

ENGELpunt Party Flag Large

€49,95