Uitgeverij Snor Relax Mama! In de keuken

€12,50

Relax Mama in de Keuken, het kookboek met humor van bestseller-auteur Elsbeth Teeling. De lekkerste recepten voor kinderen, bedacht door de mam's. Leuk kookboek met recepten die kinderen eten.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Als moeder denk je soms dat je de enige bent met eten in je haar, gillende kinderen die niks willen eten en geen inspiratie-voor-het-avondeten-want-die-kinderen-lusten-toch-niets. Daarom vroeg bestseller-auteur Elsbeth Teeling op haar Facebookpagina ‘Club van Relaxte Moeders’ om succesrecepten waarna een lawine aan superrelaxte en gezonde recepten volgde. Met dit snor kookboek relax mama weekmenu weet je iedere dag van de week precies welk gerecht je je kinderen kunt voorschotelen zodat jullie net een Bona-reclame zijn: ”Mam, wat lekker! Mag ik nog een bordje?”

Het relax mama weekmenu kookboek bevat naast meer dan 50 recepten, ontwapend eerlijke columns van Elsbeth Teeling over haar gezin aan tafel. Ook ging zij bij deskundigen op zoek naar de zin en onzin van gezond eten. Wat heeft je kind nou echt nodig en hoe zorg je dat hij of zij langzamerhand wél iets gaat lusten?

Auteur: Elsbeth Teeling
Titel: Relax Mama! In de keuken
Formaat: 170 x 240
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina’s: 143

Uitgeverij Snor

Meer van

Uitgeverij Snor

Eerder bekeken

Uitgeverij Snor Relax Mama! In de keuken
Uitgeverij Snor Relax Mama! In de keuken

Uitgeverij Snor Relax Mama! In de keuken

€12,50