Metalbird Vogelsilhouet Roodborstje Duo

€44,95

Wat zitten de Metalbirds gezellig samen op een tak, moeder en jong roodborst. Zingen doen roodborstjes als de beste, al voordat het licht is.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Wist je dat Metalbird Roodborstje..

Over die rode borst hebben we een sterk verhaal gehoord. De vogel zou de doornen uit de krans van Christus aan het kruis hebben gehaald. Daarbij heeft hij zichzelf geprikt. De bebloede borst is door een engel permanent gemaakt als beloning voor zijn medelijden. Pas op dat je je niet prikt aan ons roodborstje!

Een mooi plekje voor de Metalbird roodborst duo

De schattige Metalbirds roodborstjes staan leuk in een boom. Maar zijn ook hartstikke leuk aan een schutting of bij een vogelhuisje.

Van welk materiaal is het Metalbird roodborstje duo gemaakt?

Deze roodborstjes zijn gemaakt van cortenstaal. Cortenstaal wordt mooier door de weersinvloeden. Er komt namelijk een roestig laagje op. Na een tijdje transformeert je Metalbird in een bruin roestig gekleurde schoonheid. De afmeting van de Metalbird roodborstjes zijn 14 centimeter hoog en het takje meet 29 centimeter. 

Metalbird

Meer van

Metalbird

REVIEWS

  • Hanneke

    Prachtige vogeltjes. Supersnelle levering en mooi ingepakt. Deze keer als cadeautje besteld maar denk dat ik zelf ook nog een mooie vogel uit ga zoeken :-)

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Schrijf jouw review

Eerder bekeken

Metalbird Roodborstje Duo
Metalbird Roodborstje Duo

Metalbird Roodborstje Duo

€44,95