Metalbird Roodborstje

€39,95

Wij zien vaak roodborstjes vliegen, maar tegen ons raam hebben ze nog nooit getikt. Zingen doen het roodborstjes als de beste, al voordat het licht is. Het Metalbird roodborstje vogel silhouet zal een aanwinst zijn voor de tuin.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Wist je dat het metalbird Roodborstje:

Dit gezellige metalbird metalen vogel Roodborstje staat leuk in een boom. Maar misschien nog wel leuker is het als de metalen vogel op een een blok hout of een deel van een boomstam op de grond wordt bevestigd

Van welk materiaal is de metalbird Roodborstje gemaakt?

Deze roodborst metalen vogel is gemaakt van cortenstaal. Deze staalsoort krijgt een mooi roestlaagje nadat je hem buiten hebt geplaatst. De Metalbird roodborstje meet 14 cm hoog en steekt 29 cm uit. Dat is inclusief het takje waarop hij zit. Deze uitvoering hebben we ook in een extra smal uitvoering, dan kun je er een vetbol aan bevestigen, dat wordt smullen voor het roodborstje.

Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen

Van elk verkochte Metalbird gaat een deel van de opbrengst naar de bescherming van vogels. Daarmee ondersteunt Metalbird het werk van Vogelbescherming Nederland en het bereiken van hun doelstellingen.

Metalbird

Meer van

Metalbird

Eerder bekeken

Metalbird Roodborstje
Metalbird Roodborstje

Metalbird Roodborstje

€39,95