Studio Floris Meijer Vaasje Luxje - Groen - M

€64,95

Het hand geblazen tuimelende vaasje Luxje -Groen - M is ontworpen voor de grotere lentebloemen, zoals narcissen die weer de eerste tekenen van leven geven na een donkere winter. De tuimelende beweging is afgeleid van de wind die de bloemen laat bewegen.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Vaasje Luxje - Groen - M, Floris Meijer

Glasmuseum Leerdam - Luxje 

Eind 2020 kreeg Floris in samenwerking met zijn opleiding en het Glasmuseum Leerdam de opdracht om een vaas te ontwerpen voor een tentoonstelling, hier ontstond Luxje een klein vaasje. Het museum was erg enthousiast over het ontwerp waarop werd besloten om in een kleine oplage het vaasje te produceren.

De naam Luxje komt van Lux, een eenheid waarmee licht wordt gemeten. Om de kleine, en iets grotere bloementjes zoals boterbloemen, madeliefjes, blauwe druiven, viooltjes en narcissen, goed tot hun recht te laten komen kan het vaasje tuimelen. Deze beweging is afgeleid van de wind die de bloemen laat bewegen als ze buiten in de natuur staan tussen het gras.

*Productgegevens:

De glazen Lux is 14 cm hoog

De glazen Lux is beschikbaar in helder en mat glas in verschillende kleuren. De vazen zijn hand geblazen in Leerdam en zijn hierdoor uniek.

Eerder bekeken

Studio Floris Meijer Vaasje Luxje - Groen - M
Studio Floris Meijer Vaasje Luxje - Groen - M

Studio Floris Meijer Vaasje Luxje - Groen - M

€64,95