Studio Floris Meijer Vaasje Luxje Mat - Groen - M

€64,95

Deze in Leerdam hand geblazen tuimelende vaasje Luxje Mat -Groen - M is ontworpen voor de grotere lentebloemen, zoals narcissen. Ieder vaasje is uniek en is gecombineerd of alleen staand een sieraad voor je interieur.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Vaasje Luxje Mat - Groen - M, Floris Meijer

Glasmuseum Leerdam - Luxje 

Eind 2020 kreeg Floris in samenwerking met zijn opleiding en het Glasmuseum Leerdam de opdracht om een vaas te ontwerpen voor een tentoonstelling, hier ontstond Luxje een klein vaasje. Het museum was erg enthousiast over het ontwerp waarop werd besloten om in een kleine oplage het vaasje te produceren. Ondertussen is het vaasje er in meerdere kleuren en maten te verkrijgen en is er zelfs in deze matte uitvoering.

De naam Luxje komt van Lux, een eenheid waarmee licht wordt gemeten. Om de kleine bloementjes zoals boterbloemen, madeliefjes, blauwe druiven en viooltjes, goed tot hun recht te laten komen kan het vaasje tuimelen. Deze beweging is afgeleid van de wind die de bloemen laat bewegen als ze buiten in de natuur staan. In dit vaasje komen de iets grotere bloemen goed tot hun recht zoals bijvoorbeeld de narsiccen.

*Productgegevens:

De glazen Lux is 14 cm hoog

De glazen Lux is beschikbaar in helder en mat glas in verschillende kleuren. De vazen zijn hand geblazen in Leerdam en zijn hierdoor uniek.

Eerder bekeken

Studio Floris Meijer Vaasje Luxje Mat - Groen - M
Studio Floris Meijer Vaasje Luxje Mat - Groen - M

Studio Floris Meijer Vaasje Luxje Mat - Groen - M

€64,95