Gezinnig Slaapklets deel 1

€14,95

Slaapklets is een dagboek voor klein en groot om voor het slapen gaan nog even de dag door te nemen. Laat je kind vertellen en hoor wat het meemaakt.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Lekker slapen is belangrijk. Voor kinderen is het prettig om de dag rustig af te bouwen met een vast ritueel. Ook voor volwassenen is het goed om de dag te verwerken voor het slapen gaan. Dit boek is een praktisch en leuk hulpmiddel om dat te doen. Slaapklets laat je kletsen over vandaag, vooruitkijken naar morgen, ontspannen en lekker slapen.

Over Slaapklets
Slaapklets nodigt uit om de dag te laten bezinken met vragen en opdrachtjes en tips om lekker te slapen. Bovenaan ieder pagina staan vaste vragen: Hoe was je dag? Wat was leuk, wat was stom? Heb je zin in morgen? Onderaan staat op iedere pagina een verrassende opdracht. Van ademhalingstips en ontspanningsoefeningen tot grappige vragen die aanleiding zijn voor een leuk gesprek of een moment van ontspanning voor het slapen gaan.

De vormgeving is fris en vrolijk, zoals je van onze Kletsboeken gewend bent. In mei 2018 is een herdruk verschenen waarbij de cover is vernieuwd. De inhoud is niet veranderd. Op de sfeerafbeelding zie je de oude cover.

Hardcover, full color, 112 pagina’s (15,5 x 21,5 cm).

Gezinnig

Meer van

Gezinnig

Eerder bekeken

Gezinnig Slaapklets deel 1
Gezinnig Slaapklets deel 1

Gezinnig Slaapklets deel 1

€14,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »