Gezinnig Tafelklets Invulboek voor Kleine en Grote Eters

€14,95

Tafelklets! Een Gezinnig kletsboek met vragen en opdrachten om aandacht te geven aan elkaar en de maaltijd. Met Tafelklets wordt het weer gezellig aan tafel. Een boek waarmee je samen eet, kletst, proeft, lacht en natafelt.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Met Tafelklets! van Gezinnig wordt het eten niet lekkerder, maar het wordt wel gezelliger aan tafel.

Tafelklets is een kletsboek voor kleine en grote eters om aandacht te geven aan elkaar en de maaltijd. De vragen en opdrachten in Tafelklets zorgen voor vrolijke en verrassende gesprekken. 

Hoe werkt Tafelklets?
Het einde van de dag, het moment waar iedereen samenkomt: het avondeten. Na een drukke dag op kantoor of school is het misschien niet altijd even gezellig aan tafel... Tafelklets brengt daar verandering in. Op elke pagina van het boek staan vragen en is invulruimte voor zes eters aan tafel. Ook is er ruimte voor ieders mening: Hoeveel sterren geef jij de smaak van het eten? Hoeveel pluimen geef jij de kok? Hoe lief was jij vandaag? En een aantal woorden om de dag door te nemen: Was jij vandaag beleefd, nieuwsgierig, lui, blij? Gebruik Tafelklets voor, tijdens of na het eten. De speelse inhoud laat iedereen aan tafel samen eten, kletsen, proeven, lachen en natafelen.

Elke dag een andere opdracht
Onderaan elke pagina staat steeds een nieuwe opdracht. Bijvoorbeeld een cursus tafelmanieren, interview je tafelgenoten, of eet één minuut met één hand achter je rug. En natuurlijk ook weer volop kletsvragen. Wat ruikt niet lekker, maar smaakt wel lekker? Waar heb je vandaag heel hard over nagedacht? Hebben jullie vandaag samen meer of minder dan acht stuks fruit op? Wat had jij vandaag over willen slaan? Als uitsmijter staan achterin zes groenterapporten: geef verschillende groentes vier keer een cijfer, en kijk of je smaak verandert.

Samen eten, kletsen, proeven, lachen en natafelen, Gezinnig

ISBN/Ean: 978-90-819893-7-4
Auteur: Michal Janssen
Full color, harde kaft, 17 x 24 cm.
96 pagina’s

Gezinnig

Meer van

Gezinnig

Eerder bekeken

Gezinnig Tafelklets
Gezinnig Tafelklets

Gezinnig Tafelklets

€14,95