Clic Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Maansteen

€20,96

€29,95

De maansteen is een kalmerende en zachte steen met een vrouwelijke energie, deze maansteen zorgt ook voor evenwicht in jouw spirituele leven. Perfect dus voor een Thinking of You armbandje. Geef hem cadeau aan een dierbare óf gewoon voor jezelf!

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Thinking of You Armband Maansteen

 

Deze armband is gemaakt van twee soepele draden, met maansteen, twee bolletjes van edelstaal en een gemakkelijke bajonetsluiting.  

Verkrijgbaar in twee verschillende maten. Om de juiste maat te hebben; meet de omtrek van je pols strak op, tel hier vervolgens één centimeter bij op (bijvoorbeeld pols +/- 17 cm wordt armbandje 18 cm). 

-Uniek en tijdloze designs
-100% Nederlandse, handgemaakt in eigen atelier
-Edelstaal, lichtgewicht
-Gegarandeerd nikkelvrij dus geen allergie!
-Verkleurt niet
-Duurzaam!

Betekenis en eigenschappen van Maansteen:

De maansteen is een kalmerende en zachte steen met een vrouwelijke energie. Perfect dus voor een Thinking of You armbandje. Ontdek de balans van deze prachtige en bijzondere steen.

Ben jij ook op zoek naar een steen voor een vrouw die zwanger is? Dan is de maansteen een perfecte steen. De vrouwelijke kracht neemt het geheel over en de maansteen werkt ontgiftend. Ook als je last hebt van menstruele klachten of klachten van vrouwelijke aard is deze edelsteen de ideale oplossing voor jou. De maansteen zorgt ook voor evenwicht in jouw spirituele leven.

Het 2e chakra past bij deze mooie steen en haar werking, dit is het Heiligbeenchakra. Door de armband en de steen op het lichaam te dragen treedt het in werking op het chakra.

Het is van belang dat deze bijzondere steen goed verzorgd wordt, want het is een broze steen. Wij hebben deze steen niet bewerkt door deze harder te maken, want dan is er kans dat de werking verslechtert. Zorg dat je extra voorzichtig bent op de mooie en bijzondere steen.

De fysieke werking van de steen is vooral hormonaal en zal het evenwicht in jouw lichaam en in de hormonale cirkel terugbrengen naar waar dit hoort te zijn. Dit is zowel voor menstruele klachten als tijdens de overgang. Daarnaast kan de steen een positieve invloed hebben op slapeloosheid, de spijsvertering en de maansteen vermindert vochtophoping. Natuurlijk geldt ook voor deze steen dat het van groot belang is dat ze vooral een spirituele bijdrage levert aan jouw gezondheid. Bij serieuze klachten raden wij aan om naar de huisarts te gaan.

De sterrenbeelden die aansluiten bij de maansteen zijn kreeft, schorpioen en weegschaal. Kies voor een prachtig Thinking of You armbandje met maansteen. Een betekenisvol cadeau om te geven en ook om te ontvangen natuurlijk.

Eerder bekeken

Clic  Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Maansteen
Clic  Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Maansteen

Clic Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Maansteen

€29,95 €20,96