Roosmarijn Knijnenburg Hold it candle Kokosnoot & Aloë vera

€6,95

Welkom op een parelwit strand, ijsblauwe zee en wuivende palmbomen. De Kokosnoot & Aloë Vera geur brengt je meteen terug naar de zon, een vleugje van wat zoete vijg zorgt voor een beetje Summer Sweetness. De Hold it Candle past precies in de Hold it +!

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

HOLD IT candle Kokosnoot & Aloë Vera 

Zie je het al voor je; Parelwitte stranden, ijsblauwe zee en wuivende palmbomen. De Kokosnoot & Aloë Vera geur brengt je meteen terug naar de zon. De bekende kokos geur is gemengd met aloë vera en een vleugje van wat zoete vijg voor een beetje summer sweetness.  Ze worden met veel liefde met de hand geproduceerd door Giselle van Brandt. De serie Hold it candles is speciaal op maat gemaakt, het kaarsje past daarom precies op de plek van het vaasje in de Hold it + serie.

Giselle maakt de geurkaarsen van sojawas: een zo duurzaam mogelijk product en helemaal vegan! Daarnaast branden sojawas kaarsen 30% tot 45% langer dan paraffinekaarsen en komt er minder roet vrij bij het branden van de kaars. De lont is gemaakt van natuurlijke katoenen platte draden verweven met papierdraden waardoor deze lood- en zinkvrij zijn!!

Afmetingen

H 5cm x D 4,3 cm / branduren 10-12 uur


LET OP bij het branden van het kaarsje dat de kaart of foto niet te dicht bij de vlam in de buurt komt! Het potje van de kaars wordt warm, dus pas op met verplaatsen tijdens het branden. Brand de kaars niet langer dan 4 uur achter elkaar.

 

Eerder bekeken

Roosmarijn Knijnenburg Candle Kokosnoot & Aloë vera
Roosmarijn Knijnenburg Candle Kokosnoot & Aloë vera

Roosmarijn Knijnenburg Candle Kokosnoot & Aloë vera

€6,95