Clic Dutch Design Jewelry Thinking of You-Armband Amethist

€29,95

Thinking of You armband met edelsteen Amethist is een prachtig sieraad die helpt om jouw lichaam en geest te helen. Vooral bij trauma’s, rouw en verlies is deze bijzondere steen een goede toevoeging aan jouw verwerking. Mooi cadeau aan dierbare of jezelf!

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Thinking of You-Armband Amethist

 

Deze armband is gemaakt van twee soepele draden, met een amethist, twee bolletjes van edelstaal en een gemakkelijke bajonetsluiting.  

Verkrijgbaar in twee verschillende maten. Om de juiste maat te hebben; meet de omtrek van je pols strak op, tel hier vervolgens één centimeter bij op (bijvoorbeeld pols +/- 17 cm wordt armbandje 18 cm). 

-Uniek en tijdloze designs
-100% Nederlandse, handgemaakt in eigen atelier
-Edelstaal, lichtgewicht
-Gegarandeerd nikkelvrij dus geen allergie!
-Verkleurt niet
-Duurzaam!

Betekenis en eigenschappen van Amethist:

De Thinking of You armband met de edelsteen Amethist is een prachtig sieraad die helpt om jouw lichaam en geest te helen. De Amethist is een steen die zuiverend en helend werkt. Vooral bij trauma’s, rouw en verlies is deze bijzondere steen een goede toevoeging aan jouw verwerking. De steen helpt de drager naar een volgende fase in dit moeilijke en zware proces.

Daarnaast staat deze Thinking of You armband met amethist bij tijdens een proces van acceptatie en oplossing van een probleem zoals verslavingen en slechte gewoonten. Het is een prachtige edelsteen die je kan helpen naar een mooie toekomst. Geef je problemen en herinneringen rustig een plaats in jouw hoofd en hart en focus op de toekomst.

Het chakra dat bij deze bijzonder edelsteen Amethist hoort is het 7e chakra, ook wel het kruin chakra genoemd. De kleur dat bij dit chakra hoort is violet of wit, wat weer volledig bij de Amethist aansluit.

Deze edelsteen opent nieuwe wegen in jouw hersenen en geeft een spirituele energie af. De amethist zorgt voor verheldering en verbeterde communicatie. Fysiek helpt deze bijzondere steen vooral op het zenuwstelsel en de hersenen. De steen helpt ook bij hoofdpijn, migraine en slaapproblemen. Natuurlijk is dit een hulpmiddel en geen oplossing, ga dus bij erge klachten wel gewoon naar de dokter en laat deze armband je bijstaan tijdens dat proces.

De sterrenbeelden die bij deze bijzondere steen horen zijn Vissen en Waterman, dus als je een amethist armband cadeau wil doen kun je die natuurlijk ook als sterrenbeeld armband geven. Laat in ieder geval weten dat je aan iemand denkt met dit mooie armbandje!

Een leuk weetje over deze edelsteen is dat er vroeger werd geloofd dat de steen hielp tegen een kater, dus ook als je een avondje een paar wijntjes hebt gedronken dan kan deze steen de uitkomst zijn.

Eerder bekeken

Clic  Dutch Design Jewelry Thinking of You-Armband Amethist
Clic  Dutch Design Jewelry Thinking of You-Armband Amethist

Clic Dutch Design Jewelry Thinking of You-Armband Amethist

€29,95