Clic Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Lapislazuli

€20,96

€29,95

Deze Thinking of You armband heeft een mooi steentje dat een bijzonder kalmerende en beschermende werking heeft. Het is een mooie ondersteuning bij fysieke problemen zoals pijn, ontsteking, hoofdpijn en migraine, eigenlijk met alles wat welzijn is.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Thinking of You Armband Lapislazuli

 

Deze armband is gemaakt van twee soepele draden, met lapislazuli, twee bolletjes van edelstaal en een gemakkelijke bajonetsluiting.  

Verkrijgbaar in twee verschillende maten. Om de juiste maat te hebben; meet de omtrek van je pols strak op, tel hier vervolgens één centimeter bij op (bijvoorbeeld pols +/- 17 cm wordt armbandje 18 cm). 

-Uniek en tijdloze designs
-100% Nederlandse, handgemaakt in eigen atelier
-Edelstaal, lichtgewicht
-Gegarandeerd nikkelvrij dus geen allergie!
-Verkleurt niet
-Duurzaam!

Betekenis en eigenschappen van Lapislazuli:

Deze mooie steen heeft een bijzonder kalmerende en beschermende werking.

Ook deze steen staat in verband met het 4e chakra, het hart. Dat is al te merken aan de kalmerende krachten en de werking van de edelsteen.

Natuurlijk is deze prachtige edelsteen een mooie ondersteuning bij fysieke problemen zoals pijn, ontsteking, hoofdpijn en migraine. Eigenlijk bij alles wat met welzijn te maken heeft. Ontvang de kracht en ondersteuning tijdens het dragen van deze Thinking of You armband Aventurijn. Bedenk wel dat dit een ondersteuning is en géén oplossing voor zowel mentale als fysieke problemen.

Aventurijn past perfect bij de sterrenbeelden stier, tweelingen en maagd. Natuurlijk ligt het aan de kracht die je nodig hebt op dat moment, dus kijk vooral naar de krachten van de edelstenen.

Zit jij niet helemaal lekker in je vel doordat er op school of op werk iets speelt? Haal kracht uit de edelsteen Aventurijn door het te dragen in een mooie armband. Ontdek de krachten en trek voorspoed en geluk aan. Verander jouw koers en vind de kracht in jezelf.

De edelsteen kan je helpen ontspannen en als gevolg daarvan word je geduldiger naar de geliefden om je heen. Kom tot rust en vind die kracht in jezelf! Geniet van de mooie momenten om je heen en ontdek een hele andere kant van jezelf dan die je hiervoor misschien kende. Blijf jezelf ontwikkelen en zet vooral door als het even niet meer gaat. Vind de kalme kracht van de Aventurijn in jezelf en deel het met de mensen om jou heen.

Wist je dat ze in China al schildpadden van Aventurijn maakten? De oudste versie van deze edelsteen stamt uit de 3e eeuw voor Christus. Daarnaast is het keizerlijk zegel ook van Aventurijn!

De Thinking of You armband met de edelsteen Aventurijnis een prachtige armband met als belangrijkste werking zorg en welzijn.

Eerder bekeken

Clic  Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Lapislazuli
Clic  Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Lapislazuli

Clic Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Lapislazuli

€29,95 €20,96