Carmela Bogman Tiny Nature Box - Palm

€8,95

Tiny Box is om te vullen met dierbare spulletjes, wat lekkers, praktischere zaken, als (brievenbus)cadeautje gevuld met een persoonlijke boodschap....wat dan ook. Tiny Box, een ode aan al het moois op aarde, moois wat we nog al eens over het hoofd zien.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Studio Carmela Bogman Tiny Nature Box - Palm

Dit prachtig glazen doosje is een ode aan alle kleine dingen op aarde die er toe doen. Kleine dingen die we vaak over het hoofd zien, denk aan kleine kevertjes, de bijzondere vormen van uiteenlopende planten of de prachtig kleuren in de herfstmaanden. Berg jouw dierbare bezittingen op in de Tiny Nature Box en geniet dubbel zoveel van de kleine dingen in het leven die het de moeite waard maken.

Tiny Nature Box is verkrijgbaar in het formaat Small (90 mm breed, 18 mm hoog) en is verpakt in een mooie geschenkverpakking. De Tiny box is dan ook een perfect en super origineel brievenbus cadeau dat je (rechtstreeks) naar de gelukkige ontvanger kan versturen!!                                                Verkrijgbare in verschillende prints waardoor de glazen doosjes makkelijk te combineren zijn en zo in elk interieur passen. 

Carmela Bogman

Meer van

Carmela Bogman

Eerder bekeken

Carmela Bogman Tiny Nature Box - Palm
Carmela Bogman Tiny Nature Box - Palm

Carmela Bogman Tiny Nature Box - Palm

€8,95