Bamboe kinderservies

  • Geplaatst op
  • 0
Bamboe kinderservies

6x Bamboe kinderservies om van te smullen

Het bamboe kinderservies van het vrolijke merk Engelpunt is zó mooi dat het steeds opnieuw zorgt voor een feestje aan tafel! Super leuk als cadeautje tijdens de babyshower, als kraamcadeau of om cadeau te doen bij een kinderverjaardag. 

 

Het bamboe kinderservies is grotendeels gemaakt van bamboe- en maisvezels en is daarmee een duurzaam product. Het bamboe kinderservies is geschikt voor warme en koude gerechten en kan in de vaatwasser (tot 50 graden celsius), maar niet in de magnetron of oven. Je kan er op snijden zonder het te beschadigen. Let op: de bamboe producten zijn stevig maar kunnen wel breken.

Het materiaal is vrij van BPA- en ftalaat vrij en dus veilig voor je kindje.

 

Bamboe kinderservies Icecream Bamboe kinderservies tent
Het bamboe kinderservies setje 'Icecream' bevat een bordje met daarop een zomerse ijscokar, een roze kommetje en een vrolijke confetti beker. 

 

Het bamboe kinderservies setje 'tent' bevat een bordje met daarop - ja je verwacht het niet - een tent, een zachtblauw kommetje en een bekertje met blauwe driehoekjes.

 

Bamboe kinderservies konijn Bamboe kinderservies beer
Een circusmuzikant met flaporen? Jazeker! Als je je oor op het bord legt, zou je zomaar een vrolijk deuntje kunnen horen. Het bamboe kinderservies setje 'konijn' bestaat uit een kommetje, bekertje en bordje.

 

Je ziet het goed; een beer met een hoed die zo het circus uit komt fietsen in zijn geruite overall. Dit bamboe kinderservies setje 'beer' bestaat uit een kommetje, bekertje en bordje.

 

Bamboe kinderservies schaap Bamboe kinderservies leeuw

Een schaap met een grote rode appel op haar kop en een bungelende citroen aan de staart van een gestreepte zwaluw. Leuk om te combineren met de bijpassende slingers.

Kunstenaar Julie Marabelle bracht deze leeuw met een grote appel op zijn staart en vrachtwagen met reusachtig fruit uit. Super schattig! Met de bijpassende slingers maak je er helemaal een feestje van.
DIY papieren slinger Schaap DIY slinger leeuw
   

 

Bon appetit!

Bekijk onze complete collectie bamboe kinderservies

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.