Gezinnig Mini Mama Momenten - Even 10 minuten voor jezelf

€21,95

Goed voor jezelf zorgen is niet zomaar een taakje dat je afvinkt. Bij veel moeders schiet dat er vaak bij in. Toch kun je er alleen écht voor anderen zijn als je zelf ontspannen en opgeladen bent.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Het boek Mini Mama Momenten reikt 52 manieren aan om beter voor jezelf te zorgen. Ieder Moment is opgebouwd uit een oefening (doemoment), tips en verdiepende informatie (leesmoment) en ruimte voor aantekeningen (invulmoment). Van je onderdompelen in een (voeten)bad, dansen in je woonkamer, op date gaan met jezelf tot voelen wat je voelt. Het enige wat je nodig hebt is 10 minuten. Gun het jezelf. Zorg voor jezelf. Enjoy!

Alle Mini Mama Momenten zijn zorgvuldig geselecteerd, aandachtig geïllustreerd en alfabetisch gerangschikt. Mini Mama Momenten is hét ultieme self-care naslagwerk voor iedere drukbezette moeder.

Over de auteur
Annet de Vries (Het Waardenhuis) sprak honderden vrouwen tijdens het schenken van (een kopje) aandacht. Voor dit boek verzamelde ze wijsheden, testte ze oefeningen en dook ze in haar eigen ervaring als moeder. Annet organiseert retraites en workshops en kan worden ingehuurd met haar Mobiele aandachtschenkerij®.

Over de uitgever
Gezinnig ontwerpt praktische tools die het gezinsleven versoepelen. De collectie bestaat onder meer uit handige planners (zoals de Checkpad, om taakjes af te vinken in de ochtendspits) en vrolijke kletsboeken (zoals Slaapklets) om momenten van waardevolle aandacht te creëren tussen ouder en kind. ‘Een boek dat jonge moeders helpt een moment voor zichzelf te pakken, stond al een tijd op mijn verlanglijst’, zegt Rianne van Essen, oprichter en eigenaar van Gezinnig. ‘De oefeningen en bemoedigende woorden van Annet passen perfect bij onze missie. Aan de basis van een smooth familylife staat immers een moeder die goed in haar vel zit.’

Heel Gezinnig
Een boek dat moeders helpt om die broodnodige rust en ruimte te pakken is een aanwinst voor onze collectie. De oefeningen zijn praktisch en haalbaar, en ook de bemoedigende woorden van Annet passen perfect bij onze missie. Aan de basis van een smooth familylife staat immers een moeder die goed in haar vel zit.

Hardcover, 13 x 20 cm, 352 pagina's.

Gezinnig

Meer van

Gezinnig

Eerder bekeken

Gezinnig Mini Mama Momenten
Gezinnig Mini Mama Momenten

Gezinnig Mini Mama Momenten

€21,95