Metalbird Vogelsilhouet Pimpelmees

€39,95

De Metalbird pimpelmees lijkt op het koolmeesje maar is iets kleiner. De mees is makkelijk herkenbaar aan zijn kobaltblauwe kruin, staart en vleugels die duidelijk afsteken tegen het geel van zijn onderkant.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Het pimpelmeesje is een graag geziene gast in de Nederlandse tuinen. Het zijn slimme, behendige vogeltjes die graag afkomen op in de tuin opgehangen voedsel. 

Wist je dat …

… pimpelmezen elkaar anders zien dan wij ze zien doordat ze goed uv-licht kunnen waarnemen. De kleuren lichten daardoor feller op. Dit helpt om het verenkleed voor soortgenoten helder zichtbaar te maken en toch voor roofdieren minder goed zichtbaar te zijn aangezien die geen uv-licht kunnen waarnemen.

Een mooi plekje voor je Metalbird pimpelmees

Metalbird pimpelmees komt mooi tot zijn recht bij een voederplek voor vogeltjes. Want daar is de Pimpelmees meestal te vinden, in de boom of op eens tukje hout.

Van welk materiaal is deze Metalbird metalen vogel gemaakt?

De Metalbird Pimpelmees is gemaakt van cortenstaal. Deze staalsoort krijgt een mooi roestlaagje nadat je hem buiten hebt geplaatst. De Metalbird pimpelmees is 14 cm hoog en steekt 29 cm uit.

Metalbird Pimpelmees versturen

Deze Metalbird metalen vogel past door de brievenbus. 

Metalbird

Meer van

Metalbird

Eerder bekeken

Metalbird Pimpelmees
Metalbird Pimpelmees

Metalbird Pimpelmees

€39,95