Desserts for Birds

  • Geplaatst op
  • 0
Desserts for Birds

Vogels bekijken in de tuin of op het balkon wordt nu wel heel gemakkelijk gemaakt met dit originele, voedzame vogeldessert. 

Desserts for Birds is een ‘ijsje’ gemaakt van verschillende soorten zaden waar tuinvogels dol op zijn. Pure verwennerij voor vogels dus! Hang Desserts for Birds aan je balkonrand, in de boom of aan de muur en geniet nog meer van de natuur om je heen.

 

Desserts voor Birds is verkrijgbaar in de smaakvariaties Delicious Red, Chunky Flavour en Mixed Temptation. Elke variatie bestaat uit een melange van verschillende soorten zaden die weer andere soorten vogels aantrekken. "Misschien ontdek je zelfs wel een nieuwe vogel in je tuin die je daarvoor nooit hebt opgemerkt", zegt Carmela.

 

Leuke verrassing: nadat de vogels het toetje met smaak hebben verorberd, komt er een origineel lasergesneden ijsstokje tevoorschijn, in de vorm van een roodborstje, een koolmeesje of een halsbandparkietje.

 

Desserts for Birds wordt per twee verpakt in een transparant doosje, zodat de ijsjes goed zichtbaar zijn. En is een ideaal en origineel cadeau voor vrienden en familie die ‘alles al hebben’.

 

Desserts for Birds is een ontwerp van Studio Carmela Bogman en wordt met veel liefde en aandacht geproduceerd in Nederland. Met de aankoop van een of meerdere vogelijsjes ondersteun je de Nederlandse maak- en ontwerpindustrie.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.